Har du en person, du gerne vil sige tak til? Og er du mellem 13 og 25 år? Så har du lige verdens bedste anledning til at få det gjort.

Udover at sprede glæde, så har du nemlig også mulighed for at deltage i konkurrence om:

Det eneste, du skal gøre, er at sende os en kort hilsen, hvor du siger tak til personen. Hver måned vælger vi nye vindere.

Ud over at sprede glæde har du nemlig mulighed for at deltage i konkurrence om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Det eneste, du skal gøre, er at sende et brev eller en kort video til os, hvor du fortæller, hvem du gerne vil takke, og hvorfor netop den person eller gruppe fortjener en tak.

”Kære lillebror. Tak for at du altid er ved min  side, når jeg har allermest brug for det. Selvom vi indimellem kan have konflikter, er jeg  dybt taknemmelig for at have sådan en som dig.” 

“Kære Frida. Tak for at dit kæmpe humør altid hjælper mig igennem de mest mærkelige og tossede tider i mit liv.”

“Kære mormor. Tak for alt det du gør for mig og mine søskende. Du vil altid være i mit hjerte. Jeg elsker dig mormor. Godt at du  kom dig over din kræft.”

Præmierne

Du har mulighed for at vinde to gange med din tak.

Hver måned udvælger vi fire særligt rørende, tankevækkende eller sjove breve eller videoer.

Vinderne får et SuperGavekort på 500 kr. og går samtidig videre til vores finale i december 2021, hvor vi kårer de tre endelige vindere af konkurrencen.

Sådan skriver du et taknemmelighedsbrev

For at hjælpe dig igang har vi skrevet en guide til gode taknemmelighedsbreve. Guiden kan også inspirere dig til, hvad du gerne vil sige, hvis du optager en video i stedet for at skrive et brev.

Og her kan du se to eksempler på taknemmelighedsbreve fra den virkelige verden. Ellers er det bare at kaste dig ud i det. 

Husk: Det handler nemlig først og fremmest om, hvad du siger. Ikke så meget om, hvordan du siger det.

Få svar på alt det praktiske