Her på siden kan du læse om:

Brug af personoplysninger og data

Taknemli.dk lagrer kun din e-mailadresse og eventuelle andre oplysninger, hvis du direkte har oplyst dem til os.

Håndtering af personoplysninger i forbindelse med konkurrencer

Deltager du i konkurrencen Sig-tak, så opbevarer vi dit brev eller video, dit telefonnummer og din alder indtil senest 31. december 2021. Herefter anonymiseres eller slettes alle besvarelser.

Deltager du i klasselodtrækningen, så opbevarer vi din besvarelse, navnet på din skole, navnet på din klasse og dit telefonnummer indtil senest 31. december 2021. Herefter anonymiseres eller slettes alle besvarelser.

Ingen personoplysninger afgivet i forbindelse med en konkurrence på taknemli.dk afgives til en tredjepart uden dit foregående samtykke.

Du kan altid kontakte os på hej@taknemli.dk og trække din deltagelse i en konkurrence tilbage, så sletter vi alle dine data fra vores system.

Håndtering af personoplysninger i forbindelse med nyhedsbrevet

Tilmelder du dig nyhedsbrevet på Taknemli.dk, så behandler vi de oplysninger du afgiver til os i den forbindelse (e-mailadresse), indtil du aktivt melder dig fra eller til vi lukker nyhedsbrevet på taknemli.dk.

Hvis du ønsker det, kan du altid afmelde dig fra nyhedsbrevet igen. I bunden af hver enkelt nyhedsbrev finder du et link til at afmelde dig direkte. Alternativt kan du også kontakte os på hej@taknemli.dk og meddele, at du ønsker at afmelde dig nyhedsrevet.

Håndtering af personoplysninger i forbindelse med ordrehåndtering

Køber du bogen: ‘Taknemli’ – En lille bog om glæde’ eller bestiller fysiske materialer til vores undervisningsmateriale om Taknemmelighed, så behandler vi de oplysninger du afgiver til os i den forbindelse (eksempelvis e-mailadresse, telefonnummer, adresse, kommentar til bestilling af undervisningsmaterialer).

Håndtering af personoplysninger ved besøg på Taknemli.dk

Ved besøg på webstedet registreres din IP-adresse og gemmes i 14 dage. IP-adressen bruges til afvikling af hjemmesiden.

Vi kan i nogle tilfælde registrere, hvilke IP-adresser, der har besøgt vores hjemmeside. En IP-adresse kan være en personoplysning, og såfremt vi behandler din IP-adresse, så vil det ske fordi vi har en legitim interesse jf. Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, medmindre din ret til at opnå beskyttelse af dine egne almindelige personoplysninger går forud for vores legitime interesse.

Dataansvarlig

Telepsykiatrisk Center i Region Syddanmark er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har indsamlet og modtaget om dig.

Vores kontaktoplysninger er: Taknemli.dk
Telepsykiatrisk Center
Heden 11, 5000 Odense S
Telefon 9944 9550
Mail telepsykiatriskcenter@rsyd.dk
CVR nr: 29190909
(Herefter Taknemli.dk)

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen skal personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Taknemli.dk hostes hos leverandøren Simply.

Taknemli.dk har indgået databehandleraftale med Simply, der sikrer, at persondata bliver behandlet korrekt og sikkert.

Teknisk drift og udvikling af Taknemli.dk varetages af webbureauet FingerSpitz. Vi har ligeledes indgået databehandleraftale med FingerSpitz.

Taknemli.dk gemmer personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at brugeroplysningerne håndteres forsvarligt, og at de lever op til dine rettigheder som bruger.

Bliver dine data håndteret af en service (eksempelvis PeytzMail til nyhedsbreve), så foregår dette altid med en indgået databehandleraftale.

Alle dine data bliver sendt via en krypteret forbindelse.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Ifølge databeskyttelsesforordningen har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet.

Region Syddanmark har en databeskyttelsesrådgiver. Rådgiveren kan fx vejlede dig om dine rettigheder som registreret i regionens IT-systemer.

Cookies på Taknemli.dk

Kontakt os om personoplysninger og cookies

Har du spørgsmål vedrørende sikkerheden, herunder cookies og personoplysninger, er du velkommen til at sende en mail til hej@taknemli.dk.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig.

Sidst opdateret: 20. april 2021.