Her på siden kan du læse om:

Cookies på Taknemli.dk

Taknemli.dk bruger Cookies. Det betyder at du efterlader små elektroniske spor, når du besøger siden. Her kan du læse, hvilke spor du efterlader når du besøger Taknemli.dk. Det betyder blandt andet, at vi godt kan se, at din computer har været på siden før, men vi kan aldrig se, at det er dig.

De indsamlede data giver os eksempelvis information om:

Vi indsamler og håndterer dit samtykke via tjenesten Metomic. Metomic håndterer ingen data om dig. De sikrer alene, at vi kun placerer cookies på dine enheder, hvis du giver os et aktivt samtykke.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone, tablet eller andet, som du bruger til at besøge Taknemli.dk. Den enkelte cookie gør det muligt for os at genkende den enkelte enhed. Men vi kan aldrig genkende dig.

Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til at servere den bedst mulige hjemmeside til dig. Når vi eksempelvis får besøgstal i statistikværktøjet Siteimprove, så lærer vi, hvordan du og andre gerne vil bruge Taknemli.dk. Den viden bruger vi til at hele tiden at gøre Taknemli.dk bedre.

Et andet eksempel er, at vi med en cookie kan se, at du allerede har klikket ‘OK’ til cookies, så du fremover ikke behøver at se vores lille pop-up.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Du kan altid slette cookies fra din enhed eller helt blokere dem. Hvordan du gør, og hvad det gør for din oplevelse på internettet. Se hvordan du sletter eller blokerer cookies i din browser.

Hvis du vælger at blokere for cookies, så kan du risikere, at Taknemli.dk ikke fungerer optimalt hos dig. Vi bestræber os dog på, at du kan bruge Taknemli.dk uden at skulle acceptere cookies.

Brug af personoplysninger og data

Taknemli.dk lagrer kun din e-mail og eventuelle andre oplysninger, hvis du direkte har oplyst dem til os. Det sker udelukkende i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ønsker det, kan du altid afmelde nyhedsbrevet, og så sletter vi dine data fra vores system.

Data, cookies eller personoplysninger gives aldrig videre til en tredjepart.

Hvis du er i tvivl, eller hvis du mener, at vi ikke bruger dine personoplysninger korrekt, så er du altid velkommen til at kontakte os på hej@taknemli.dk.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Taknemli.dk gemmer personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at brugeroplysningerne håndteres forsvarligt, og at de lever op til dine rettigheder som bruger.

Bliver dine data håndteret af en service (eksempelvis Mailchimp til nyhedsbreve), så foregår dette altid med en indgået databehandleraftale.

Vi kan ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Internettets løbende udvikling betyder, at Taknemli.dk forbeholder sig retten til at foretage ændringer i behandlingen af personoplysninger.. Herunder at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger. Seneste ændringer i rettighederne kan ses under “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer  vil du blive orienteret via en synlig meddelelse på hjemmesiden.

Ifølge persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Kontakt os om personoplysninger og cookies

Har du spørgsmål vedrørende sikkerheden, herunder cookies og personoplysninger, er du velkommen til at sende en mail til hej@taknemli.dk.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om den enkelte enhed, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Sidst opdateret: Version 1.0.0 – 25. november 2020.