Det her er Taknemli’-tulipanen

Hver måned sender vi en Taknemli’-tulipan til en person eller gruppe, der fortjener en særlig tak.

Kender du den helt rigtige modtager?

Så brug knappen herunder til at fortælle os, hvem der skal have den næste Taknemli’-tulipan.

Taknemli’-tulipanen forklaret på ét minut

Designet af kunsthåndværkeren Tine Wessel

Taknemli’-tulipanen er designet af kunsthåndværkeren Tine Wessel. Broderiet kommer i en hvid ramme, og på bagsiden hæfter vi et uddrag af indstillingen.

Tænk hvor skønt det må være at få sådan en hilsen.

Du kan selvfølgelig også brodere din egen tulipan og sprede glæde. Se hvordan i guiden: Sådan broderer du en Taknemli’-tulipan.

Spørgsmål og svar

Hvem kan jeg indstille?

Du må indstille lige den eller dem, du har lyst til at sige tak til. Det kan fx være en god ven, din fodboldtræner eller en person, der har hjulpet dig i en svær situation. Du kan også indstille en gruppe af personer. Fx personalet på morfars plejehjem eller på efterskolen.

Kan vi gå flere sammen om en indstilling?

Ja, I kan sagtens gå flere sammen om at indstille en person eller gruppe til månedens Taknemli’-tulipan. Det kan fx være en hel klasse, der gerne vil sige tak til en særligt god lærer. Eller en familie, der i fællesskab gerne vil takke en bestemt person eller gruppe for noget godt.

Hvad er fristen for at indstille?

Vi vælger en ny modtager hver den første i måneden, men vi gemmer tidligere indstillinger. Vælger vi ikke din/jeres indstilling i første omgang, kan det altså være, at vi vælger den senere.

Hvad lægger I vægt på, når I vælger modtagere?

Taknemli’-Tulipanen er sat i verden med ét overordnet formål: At inspirere os til at vise andre vores taknemmelighed. Vi vælger derfor både modtagere, der har gjort store og små ting for andre. Lige fra helten, der reddede en andens liv til kantinedamen, der spreder smil dag efter dag.

Kommer andre til at kunne se min indstilling?

Vi offentliggør kun indstillingen, hvis den person eller gruppe, du har indstillet bliver valgt som modtager af Taknemli’-tulipanen.

Hvor finder jeg mønstret til Taknemli’-tulipanen?

Vi har samlet mønstret og en guide til Taknemli’-tulipanen her, så kan du nemt lave din egen og dele taknemmeligheden og glæden med andre.